Καλοκαίρι με Χριστό στην πόλη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν αλλά και να διδαχθούν όλα όσα μας καλεί η Εκκλησία και ο ίδιος ο Χριστός να πράξουμε στη ζωή μας για να κερδίσουμε τη Βασιλεία των Ουρανών. Δημιούργησαν δυνατές φιλίες, καλλιέργησαν το νόημα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και την αγάπη για τη δημιουργία του Θεού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινά προσευχή, έπαρση σημαίας, αγιογραφικό, εξορμήσεις, αγωνίσματα, παιχνίδια, ώρα ομάδας, ταινία.

Την πρώτη ημέρα οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό και το Οικολογικό πάρκο Ν. Ψυχικού, τη δεύτερη στον Ιερό Ναό Αγ. Φιλόθεης και το πάρκο Πικιώνη, την Τρίτη ημέρα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Φλοίσβο, την τέταρτη ημέρα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καρέα και το άλσος Στρατού και την Πέμπτη ημέρα στην Πάρνηθα και το πάρκο Παπάγου.

Τα δεκατέσσερα στελέχη που φρόντιζαν τα παιδιά, μαζί με την Αρχηγό κα Μαρία Καλύβα και τον υπεύθυνο του προγράμματος πρωτ. Γεώργιο Χριστοδούλου ευχήθηκαν στα παιδιά την τελευταία ημέρα για καλό καλοκαίρι και πάντα να βρίσκονται κοντά στην Εκκλησία του Χριστού.

[fancygallery id=”21″ album=”385″]