Φιλανθρωπικό παζάρι για παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες

ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 10.30π.μ.εως 6.00μ.μ.

Αίθουσα Νεότητας, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», που δημιουργήθηκε το 2013 για να στηρίζει παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες και τις οικογένειές τους. Ο Σύλλογος αγωνίζεται, επίσης, σθεναρά για την προάσπιση και απρόσκοπτη λειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου στη χώρα μας, που εδράζεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Αυτό το μοναδικό Κέντρο λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες σε όλα τα καρδιοπαθή παιδιά, χωρίς διακρίσεις, χάρη στην πείρα τού ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού, με αποτελέσματα εφάμιλλα διεθνών προδιαγραφών, ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια. Είναι δε το μόνο που εδράζεται και λειτουργεί μέσα σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Για την κάλυψη των αναγκών, τόσο των καρδιοπαθών παιδιών όσο και του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου, ο Σύλλογος σάς καλεί να διαλέξετε για σας και τους δικούς σας πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα, που περιέχουν σπιτικά λικέρ, μαρμελάδες, σάλτσες, αλλά και εκλεκτής ποιότητας είδη σπιτιού, διακοσμητικά και άλλα πολλά, που θα σας καταπλήξουν.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία που σας διακρίνει, καθώς και την έμπρακτη φιλανθρωπία σας, παρακαλούμε να συνδράμετε στην προσπάθεια αυτή. Κάθε προσφορά είναι εξαιρετικά πολύτιμη, καθώς θα συντελέσει τα μέγιστα στην έγκαιρη διάγνωση και αποκατάσταση της υγείας βρεφών και μικρών παιδιών!