Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας

Μετά από πρόσκληση του διεθνούς Οργανισμού Association International Stiftung Mozarteum, η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα δώσει συναυλία στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας την Κυριακή 10 Μαρτίου. Η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο για όλους, συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Mozarteum Hellas, που αποτελεί μέλος του Association International Mozarteum Foundation. Ο ανωτέρω διεθνής Οργανισμός είναι πολύ φειδωλός και απαιτητικός στις προσκλήσεις του, γι΄ αυτό και αποτελεί κορυφαία τιμή και αναγνώριση της ποιότητας της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας. Επιπλέον, θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία για τους αυριανούς μεγάλους μουσικούς και καλλιτέχνες της πατρίδας μας η εμπειρία αυτή, γι’ αυτό και έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Η συναυλιακή εκδήλωση αποτελεί επίσης μία πολύ καλή ευκαιρία προβολής της πατρίδας μας ως ένας διαρκής χώρος πολιτισμού και δημιουργίας. Και τούτο διότι περιλαμβάνει έργα Ελλήνων δημιουργών, όπως των Μ. Χατζιδάκη, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Παπαδημητρίου, Σ. Μαυρογενίδου, όπως φυσικά και του W. A. Mozart, πατρίδα του οποίου είναι το Σάλτσμπουργκ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τελεί υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η συναυλία πραγματοποιείται την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 5.00 μ.μ., στην αίθουσα Wiener Saal του Stiftung Mozarteum (Schwarzstrasse 26, Salzburg). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσεων στο εκδοτήριο εισιτηρίων του Mozarteum Foundation Salzburg, (Theatergasse 2, Salzburg) ή  τηλεφωνικά στο +43 (0) 662 873154 ή μέσω email στο [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://mozarteum.at/konzerte?event=konzert-mozarteum-hellas#info

2024-03-10_Sonderkonzert_Mozarteum_Hellas_Postkarte_ANSICHT2