Συμπληρώθησαν οι θέσεις για την α΄ κατασκηνωτική περίοδο

20130706_1201121212Βρισκόμαστε στην ευχάριστη –αλλά και πολύ δύσκολη- θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, λόγω μεγάλης προσέλευσης παιδιών από τις ενορίες μας για τη συγκεκριμένη κατασκηνωτική περίοδο, ολοκληρώθηκε ο αριθμός των κοριτσιών Δημοτικού που θα συμμετάσχουν στην Α΄ κατασκηνωτική περίοδο της Ι. Αρχιεπισκοπής μας (20 Ιουνίου -1η Ιουλίου). Γι΄ αυτό και δυστυχώς δεν δυνάμεθα να δεχθούμε άλλες αιτήσεις για τη συγκεκριμένη κατασκηνωτική περίοδο.
Υπάρχουν βεβαίως θέσεις για τις υπόλοιπες κατασκηνωτικές περιόδους:

2η περίοδος: για αγόρια Δημοτικού 1η Ιουλίου – 12 Ιουλίου
3η περίοδος: για αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου 12 – 23 Ιουλίου
4η περίοδος: για κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου 23 Ιουλίου – 4 Αυγούστου

Στην 4η κατασκηνωτική περίοδο (23 Ιουλίου – 4 Αυγούστου) θα λειτουργήσουν ομάδες με κορίτσια που τελειώνουν την Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού. Συνεπώς παιδιά της ενορίας σας αυτής της ηλικίας μπορούν να συμμετάσχουν στη δ΄ κατασκηνωτική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε με επικοινωνείτε με τους Αρχηγούς των συγκεκριμένων κατασκηνωτικών περιόδων, δηλ. για την α΄ περίοδο με τον π. Βασίλειο Χριστοδούλου (Ι. Ναός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας) και για τη δ΄ περίοδο με τον π. Αντώνιο Μπεζαΐτη (Ι. Ναός Αγ. Στυλιανού Γκύζη).

Σας παρακαλούμε θερμά να καταθέσετε το συντομότερο τις αιτήσεις συμμετοχής των παιδιών και για τις άλλες τρεις κατασκηνωτικές περιόδους. Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στην καλύτερη προετοιμασία του σπουδαίου έργου των Κατασκηνώσεών μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.