Εορταστική εκδήλωση από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας για τη μητέρα

keso2015-1Με πολλή χαρά σας ενημερώνουμε για την μεγάλη εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στις 17 Μαϊου από τις 11.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του Θεολογικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Αγία Βαρβάρα – Αιγάλεω, προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας της Μητέρας.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Προέδρου μας, ο οποίος και θα απευθύνει Χαιρετισμό.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι στόχοι και οι σκοποί του ΚΕ.Σ.Ο. έχουν άμεση σχέση με την υγιή οικογένεια (ψυχοσωματική) και τα μέλη της και δεν φείδεται δαπανών και χρόνου, προκειμένου να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καθημερινά προσέρχονται στα Γραφεία μας (Ακαδημίας 95, στο κέντρο της Αθήνας) άτομα όλων των εθνικοτήτων, ζητώντας τη βοήθειά μας (ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στέγασης, σίτισης, ενδυμασίας – υπόδησης κ.ο.κ)

Ήδη στα Μητρώα της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, είναι καταγεγραμμένες 1246 οικογένειες, οι οποίες και λαμβάνουν τη συνδρομή μας, από τις Κοινωνικές Λειτουργούς, τους Ψυχολόγους, την Επισκέπτρια Υγείας, τους Εθελοντές Γιατρούς μας και φυσικά τους Χορηγούς μας σε είδη Α΄Ανάγκης (τρόφιμα – καθαριότητα).

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και τις δράσεις μας, μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα μας www.kesoiaa.gr.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και η ιδιαίτερη ευλογία και χάρη προσκυνήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, το οποίο και θα βρίσκεται στον Ι. Ναό από τις 10 – 24 Μαίου τ.ε..