Σύγχρονες αιρέσεις και Αγία Γραφή : Ομιλία – ενημέρωση

agiagrafiΣτα πλαίσια της καθιέρωσης Εβδομάδος Αντιαιρετικού Αγώνος, μεταξύ 11ης και 18ης Οκτωβρίου εκάστου έτους, σύμφωνα με την εγκύκλιο αρ. 2958 της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει ενημερωτική εισήγηση από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Βασίλειο Γεωργόπουλο,  Επίκουρο Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. και εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου, με θέμα:

Σύγχρονες αιρέσεις και Αγία Γραφή

Η συζήτηση αφορά σε γονείς, νέους και Κατηχητές και έχει ως στόχο να εστιάσει στη μοναδικότητα της Ορθοδόξου Πίστεως σε συνδυασμό με τον κίνδυνο από την εμπλοκή στην αίρεση, να παρουσιάσει τα ποιμαντικά προβλήματα, τα οποία δημιουργούν οι νεοφανείς αιρέσεις και να επισημάνει τους κινδύνους, οι οποίοι ελλοχεύουν για την οικογένεια από τη δράση των αιρετικών και παραθρησκευτικών οργανώσεων.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Αγίας Φιλοθέης 21, Πλάκα) και ώρα 18.00 – 20.00.

Είναι πολύ σημαντικό να παρευρεθούμε όλοι στην εκδήλωση και να συμπροβληματιστούμε για το ακανθώδες αυτό θέμα της δράσεως των αιρέσεων στον τόπο μας.