Συναυλία της Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας στη Ζαγορά Πηλίου

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Mozarteum Hellas και υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας, πραγματοποίησε  μουσική εκδήλωση – καλοκαιρινή συναυλία, φιλοξενώντας την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση της φημισμένης μαέστρου κας. Νίνας Πατρικίδου.

Η μουσική εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 30 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία του Αγ. Γεωργίου Ζαγοράς, με ελεύθερη είσοδο! Τα παιδιά και οι νέοι απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο τις ελληνικές και ξένες κλασσικές μελωδίες ενθουσιάζοντας και συγκινώντας το πολυπληθές κοινό που παρακολουθούσε. Μέσα από το ταλέντο των νέων καλλιτεχνών, παιδιών και εφήβων ταξιδέψαμε  σε αναμνήσεις και βιώματα, με γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες, μοναδικές και ανεξίτηλες στο πέρασμα των χρόνων!

Τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου μετέφερε σε όλους ο Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, Γεν. Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο έχει την ευθύνη της Παιδικής  Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού  κ. Ιγνατίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαγοράς κ. Κυριάκος Τάσιος εκ μέρους του Δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Κώστα Καραγεωργίου, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Ασπασία Τριανταφύλλου, και ο Γεν. Γραμματέας του Mozarteum Hellas κ. Κωνσταντίνος Ιατρού.