Συναυλία της Συμφωνικής Νέων και κάλαντα στον Μακαριώτατο

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε η εορταστική συναυλία της Παιδικής-Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε την εκτέλεση έργων μεγάλων δημιουργών όπως, “Radetzky Marsch – Strauss”, “Οι Αρχιτραγουδιστές της Νιρμεβέργης – R. Wagner”, 5 επιλεγμένα βαλς του Schubert, αλλά και κομμάτια σύγχρονων Ελλήνων συνθετών.

“Θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες αυτή η όμορφη συντροφιά να πάει πολύ ψηλότερα από ότι είναι” είπε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους και να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα με προετοιμασία εσωτερική, ώστε στην καρδιά του καθενός να γεννηθεί ο Χριστός, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να ξαναπεί εφέτος “έρχομαι στη Γη να γίνω άνθρωπος, για να μπορεί ο άνθρωπος να ανεβεί στον ουρανό να γίνει κατά χάριν Θεός”.

Περισσότερα για τη συναυλία και φωτογραφίες εδώ

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, μια ομάδα από την παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή και έπαιξε κάλαντα και σκοπούς κλασσικής μουσικής προς τον Μακαριώτατο.

[fancygallery id=”23″ album=”94″]