H ενορία Αγ. Σοφίας Ψυχικού τιμά τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ι.Ν. ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ

Με τη χάρη του Θεού, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων του Ι. Ναού Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού με αφορμή τη μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Παρόντες στη γιορτή,  ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Νεκτάριος Τσολίδης, Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΗ’ Αρχ. Περιφερείας, καθώς και η κα Λάβδα Νέλλη, εκπρόσωπος του Δήμου Φιλοθέης/Ψυχικού.

Το τρίωρο πρόγραμμα περιελάμβανε δύο διδακτικά και ωφέλιμα θεατρικά έργα, ποιήματα, τραγούδια, κληρώσεις δώρων, προβολές κ.α. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή και ευλογία της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον π. Νεκτάριο.

Τέλος, ο π. Γεώργιος, υπεύθυνος του Νεανικού έργου, ευχαρίστησε τους σεβαστούς πατέρες π. Ιωαννίκιο, προϊστάμενο του Ι.Ν. και π. Χριστόδουλο, πρόεδρο του Ε.Φ.Τ για την αγάπη και τη στήριξή τους, καθώς και όλους τους συντελεστές της εορτής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εθελοντική προσφορά των κατηχητών που αγωνίζονται για τη μετάδοση των Ευαγγελικών μηνυμάτων στα παιδιά της ενορίας σε μια εποχή που το μάθημα των θρησκευτικών δέχεται έμμεσες και άμεσες πιέσεις.

[fancygallery id=”21″ album=”267″]