Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας με το πρόγραμμα “Πρωτοβουλία”

Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας με το πρόγραμμα “Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας”

Στο Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ λειτουργεί το πρόγραμμα «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας» που σχεδίασε η Υπηρεσία Γυναικείων θεμάτων και η Διεύθυνση Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Κυρίαρχος σκοπός της «Πρωτοβουλίας» είναι η πρόληψη, ο οποίος βασίζεται στην πεποίθησή μας ότι η ενδοοικογενειακή βία μπορεί να αντιμετωπισθεί με τη στήριξη των ανθρωπίνων σχέσεων στην οικογένεια, με την προσπάθεια αλλαγής των στερεοτυπικών αντιλήψεων, με την αγωγή των φύλων, με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην επικέντρωση στη μηδενική ανοχή της βίας. Στο πρόγραμμα εργάζονται 3 στελέχη, εκ των οποίων μια Κοινωνική Λειτουργός και μια Ψυχολόγος.
Επειδή, για όλους όσους εργαζόμαστε στην «Πρωτοβουλία», η προσωπική επικοινωνία και η ενημέρωση για τις δράσεις που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έχει πολύ μεγάλη σημασία, διοργανώνουμε μια συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας των στελεχών του Προγράμματος με τα στελέχη των φορέων που ήδη εργάζονται με τον ίδιο με εμάς σκοπό και στόχο το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 14.00-15.00, στο Κέντρο Πρόληψης της Ενδοοικογενειακής βίας, Κ.Παλαμά 7 Αθήνα (τηλ. 2102019922 κα Φανή Κουτσοβίτη) – E-mail: [email protected] ).
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών αλλά και των στελεχών του Προγράμματος να λάβετε μέρος στην συνάντηση αυτή.
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

Μετ’ ευχών και αγάπης,
Πρωτοπρ. Αντώνιος Α. Καλλιγέρης
Συντονιστής του προγράμματος «Πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας», Εκπαιδευτικός

Λόγω των μέτρων προστασίας κατά της COVID19, σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραστείτε στην συνάντηση, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαρτίου.