Προτεινόμενες διαδικτυακές εκπομπές για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου

Προτεινόμενες διαδικτυακές εκπομπές
για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου

* Η Αληθινή Ιστορία των Χριστουγέννων
Αφήγηση των γεγονότων της Γεννήσεως με βάση τα Ευαγγέλια του Λουκά και του Ματθαίου

* Χριστούγεννα της αγάπης, της ελευθερίας και της συμπόρευσης
Στην διαδικτυακή εκπομπή “Πέρασμα” του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με συνομιλητή τον π. Αλέξανδρο Καρυώτογλου, συντ. Θεολόγο Καθηγητή – Εφημέριο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Η μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό αυτό Ναό στην Πλάκα.

* Ας αφήσουμε ορθάνοιχτη την ψυχή μας στην επίσκεψη του ουρανού
Απαντήσεις σε ερωτήματα που τίθενται αυθόρμητα αυτές τις ημέρες, στην διαδικτυακή εκπομπή «ΠΕΡΑΣΜΑ», με τον π. Δανιήλ Ψωΐνο, Ιεροκήρυκα στον Καθεδρικό Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς, σε θέματα που αφορούν στην αναμονή της μεγάλης εορτής.

* «Πέρασμα» Χριστουγέννων : Στο Χριστό στο Κάστρο
Ελάτε να ταξιδέψουμε ξανά μέσα από τα λόγια του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο, κάποια άλλα Χριστούγεννα, ιδιαίτερα και να ζήσουμε μαζί με τους ήρωες της ιστορίας μας μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία “Στο Χριστό στο Κάστρο”.

* «Πέρασμα» από τον Ιορδάνη ποταμό
Για τα Θεοφάνεια και η σημασία τους κλήθηκε να μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Κρητικός, Ιεροκήρυκας στην Ι. Μητρόπολη Πειραιώς και Καθηγούμενος του Ι. Ησυχαστηρίου Αναστάντος Χριστού, στην διαδικτυακή εκπομπή «ΠΕΡΑΣΜΑ». Η εκπομπή διανθίζεται με ύμνους και κάλαντα της εορτής.

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ!!