Νέοι από τις ενορίες μας ψάλλουν κάλαντα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Τη Δευτέρα 18 Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις τέσσερις δράσεις, που έχει προγραμματίσει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τίτλο «Τριήμερο αγάπης».

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της ημέρας αυτής παιδιά Λυκείου και φοιτητές από ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής –κυρίως από τον Ι. Ναό Αγ. Θωμά Αμπελοκήπων, από τον Ι. Ναό Εισοδίων Γουδίου, από τον Ι. Ναό Αγ. Γερασίμου Ιλισίων και από τον Ι. Ναό Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου- επισκέφθηκαν το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας και έψαλλαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ασθενείς, τους συγγενείς των και το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος. Τα παιδιά επισκέφθηκαν όλους τους ορόφους του νοσοκομείου πλημμυρίζοντας το χώρο με τη μουσική και τις μελωδικές φωνές τους, χαρίζοντας ελπίδα, παρηγοριά και γαλήνη. Την ίδια ώρα Ιερείς διένειμαν σε όλους τους ασθενείς, στους θαλάμους των, μικρή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και χριστουγεννιάτικη κάρτα με εόρτιες ευχές.

Η εξόρμηση διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΕΔΑΝΙ). Παρών ο Διευθυντής της Πρωτοπρ. π. Βασίλειος Κοντογιάννης –είναι ο Ιερεύς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου- και μαζί του εθελόντριες της πολύ σημαντικής αυτής προσπάθειας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Μπαλασοπούλου, Διοικήτρια του Ιπποκρατείου νοσοκομείου και στην κα Βασιλάκου, Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.