Θεσμός πλέον η εαρινή συνάντηση νέων

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι της Βουλιαγμένης η Εαρινή Συνάντηση των Ενοριακών Νεανικών Συνάξεων Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού, Αγίου Νεκταρίου Βούλας και Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βύρωνος, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρκιζας κ.κ. Παύλου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέρος της παραλίας του Μικρού Καβουρίου παραχωρήθηκε για την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης για άλλη μια φορά, από τον Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Σπυράγγελο Πανά με μεγάλη προθυμία.

Στην αρχή τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των Νεανικών Συνάξεων, ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, ο π. Νεκτάριος Κουτρουμάνης και ο π. Αντώνιος Χρήστου καλωσόρισαν όλα τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση.

Η αλληλογνωριμία, η ψυχαγωγία σε ευπρεπή πλαίσια και η ενότητα με τον Χριστό και μεταξύ μας, ήταν εμφανής και σε τούτη τη συνάντηση, έτσι ώστε οι στόχοι των διοργανωτών να επιτευχθούν με επιτυχία.

Η συνάντηση κράτησε σχεδόν 3,5 ώρες, με μουσική δίπλα στην παραλία και γύρω από τη φωτιά, με άφθονο φαγητό και αναψυκτικά, ενώ πέρασαν όλοι μια ευχάριστη και ωφέλιμη βραδιά.

Στο τέλος, αφού καθαρίσαμε την περιοχή, ανανεώσαμε το Ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη, για τη νέα Εκκλησιαστική χρονιά 2014-2015, ευχόμενοι καλό και ευλογημένο καλοκαίρι!

Εκ των Νεανικών Συνάξεων
[fancygallery id=”21″ album=”128″]