Για τα πρώτα σας φοιτητικά έξοδα

Υποτροφίες σε ένδεκα νέους, πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών χορήγησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησης των στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Τους ένδεκα φοιτητές συνόδευε ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος, ο οποίος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητας να προσφέρουν στους νεοεισαχθέντες φοιτητές οικονομική ενίσχυση για να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες της πρώτης περιόδου. Παρόντες ήσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου γραφείου του Μακαριωτάτου Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου και ο Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας Πρωτοπρ. Αντώνιος Καληγέρης.

Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις σχολές και τα τμήματα που έχουν εισαχθεί. «Είμαστε κοντά σας και σας σκεφτόμαστε» τόνισε ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στους υπότροφους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες, «πρόκειται για ελάχιστη οικονομική ενίσχυση, μια συμβολική ευλογία, αλλά δείχνει ότι σας σκεφτόμαστε και είμαστε κοντά σας».

Ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος προσέφερε και ένα βιβλίο προς τα παιδιά.

 

[fancygallery id=”26″ album=”158″]