Σφύριγμα τζάμπολ … στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στον Αυλώνα

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα πλαίσια της υποστηρικτικής ποιμαντικής δράσης στο ΕΚΚΝ Αυλώνα, συνεργαζόμενο με την Κοινωνική Υπηρεσία του Καταστήματος, διοργάνωσε τον 2ο αγώνα καλαθοσφαίρισης, ο οποίος διεξήχθη την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου ανάμεσα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Καταστήματος του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα και στα στελέχη του νεανικού έργου των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το αποτέλεσμα ήταν αμφίρροπο σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος η ομάδα της Αρχιεπισκοπής αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 48-51. Στην πραγματικότητα νικητές ήταν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα, αφού σ΄ ένα πολύ όμορφο κλίμα έπαιξαν και χάρηκαν την μεταξύ τους επικοινωνία.

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνος, Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας, ο Οσιολ. Ιερομόναχος π. Ιωσήφ Κουτσούρης, Υπεύθυνος Ιερέας νεότητος του Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων Ηλιουπόλεως, ο Αιδεσ. Πρεσβύτερος π. Αντώνιος Μπεζαΐτης, υπεύθυνος Ιερέας νεότητος του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού Γκύζη και ο Αιδεσ. Πρεσβύτερος π. Δημήτριος Παλιούρας, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Πάντων Καλλιθέας.

Θερμές ευχαριστίες επιθυμούμε να απευθύνουμε στο κ. Χριστόφορο Γιαννακόπουλο, Διευθυντή του Ειδικού Καταστήματος Αυλώνα, στην κα Μαρούσα Απειρανθίτου, Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΕΚΚΝΑ, στην κα Μαρία Χαρμπή, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού σχολείου του Καταστήματος, καθώς και στον κ. Νικόλαο Μπουρνουσούζη, Διαιτητή του αγώνα από τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βριλησσίων.

Ελπίζουμε στο προσεχές χρονικό διάστημα να επαναληφθεί η πρωτοβουλία αυτή, που χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες!