Πρόσκληση συμμετοχής στην Ορχήστρα “ΚΑΝΩΝ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με τη σεπτή ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, η Υπηρεσία Μουσικής, το Ίδρυμα Μουσικής και το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της  καθ΄ ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσκαλούν νέους και παιδιά, οι οποίοι ασχολούνται με κάποιο ελληνικό μουσικό όργανο ή συμμετέχουν σε ορχήστρες (σχολείων, ενοριών κλπ.) να ενταχθούν στην Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» Ι.Α.Α.

Ωσαύτως, οι Ενορίες της Ι.Α.Α. που έχουν ήδη δημιουργήσει μουσικά σύνολα,  καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, έτσι ώστε να δοθεί δυνατότητα για πρόβες, προκειμένου να οργανωθούν εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ κατά το νέο έτος θα διεξαχθεί η ακρόαση όλων των συμμετεχόντων και η αποστολή του ρεπερτορίου για την προετοιμασία των εκδηλώσεων.

Οι ενορίες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως και την 20η Δεκεμβρίου ε.έ.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία Μουσικής της καθ΄ ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής και στον τηλεφωνικό αριθμό 210 3352333.

Επισυνάπτεται το Εγκύκλιον σημείωμα υπ.΄ αριθμ. 117: www.iaath.gr/index.php/egkyklia-simeiomata/2250-egkyklio-simeioma-ar-117-symmetoxi-stin-orxistra-kanon