Κοντά στα παιδιά και τους νέους, με ευθύνη και αληθινό ενδιαφέρον

  • Πώς μπορεί σήμερα μία ενορία να συνοδοιπορήσει και να βοηθήσει ουσιαστικά τα παιδιά και τους νέους στους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις τους;
  • Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ενορίας Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού για παιδιά και νέους, με τη συμμετοχή σχολείων από όλη την Αττική μαζί με τους συνοδούς των δασκάλους και καθηγητές
  • Το καινοτόμο πρόγραμμα που αφορά στα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και αναφέρεται στην ιστορία της Βυζαντινής Αρχιτεκτονικής καθώς και στην τέχνη της Αγιογραφίας.
  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το βαθύτερο νόημα της Θείας Λειτουργίας» για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και φοιτητές
    Η βιωματική κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, ένα πρόγραμμα για εφήβους
  • Πρωτοποριακά προγράμματα για παιδιά της Α΄ Δημοτικού

 

Αυτά είναι μερικά από τα θέματα συζήτησης με τον Ιερέα νεότητος της ενορίας π. Γεώργιο Χριστοδούλου, θεολόγο – συγγραφέα.

Πού; Πότε; Στα πλαίσια της διαδικτυακής εκπομπής «ΠΕΡΑΣΜΑ» , που επιμελείται το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, στην προσπάθεια να στηρίξει τους νέους μας και τις οικογένειες στον πνευματικό τους αγώνα.

Η εκπομπή μεταδίδεται την Δευτέρα 23 Μαΐου στις 9.00 το βράδυ και θα βρίσκεται αναρτημένη στο κανάλι του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας, στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/channel/UCKf7gh1hD9zsghaJjdO1Fxg

Μέσα από θέματα επικαιρότητας και ορθόδοξης πνευματικότητας, σάς καλούμε σε ένα ΠΕΡΑΣΜΑ από την απογοήτευση και την αμφιβολία στην ελπίδα που μας χαρίζει ο Αναστημένος Χριστός μας.
Σας περιμένουμε…