Νέοι από τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής μας στο Ναύπλιο

Mε τη συμμετοχή περισσοτέρων από 70 φοιτητών και φοιτητριών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου εκδρομή-προσκύνημα στο Ναύπλιο, που διοργάνωσε το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου.
Στην αρχή οι νέοι προσκύνησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού επισκόπου Συμφερουπόλεως, ο οποίος έχει προσφάτως ανεγερθεί στα Λευκάκια Ναυπλίου, και ακολούθως ξεναγήθηκαν στο μουσείο, κάτωθι του Ιερού Ναού, με προσωπικά αντικείμενα, φωτογραφίες, έργα και ντοκουμέντα από τη ζωή του Αγίου. Την ξενάγηση έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.
Η Ι. Μητρόπολη Αργολίδος παρέθεσε γεύμα προς όλους τους νέους στις αίθουσες του ενοριακού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, αφού οι φοιτητές προσκύνησαν στον Ι. Ναό, ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο για τις ποιμαντικές και προνοιακές δράσεις της ενορίας. Το γεύμα αγάπης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος.
Τέλος οι νέοι, που συμμετέχουν ενεργά στις ποιμαντικές δράσεις ενοριών της Ι. Αρχιεπισκοπής, είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο Επισκοπείο, να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου και να έχουν ξεχωριστές δυνατότητες για ουσιαστική επικοινωνία.