Μικρασία χαίρε: εκδήλωση από τους νέους της Φανερωμένης Χολαργού

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού, μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Χολαργού, η εκδήλωση-αφιέρωμα “ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΧΑΙΡΕ”, που διοργανώθηκε από τον Τομέα Νεότητας του Ιερού Ναού μας.

Περιελάμβανε προβολή ταινίας για το μαρτυρικό θάνατο των ιερομαρτύρων-επισκόπων της Σμύρνης και των περιχώρων της, εμπεριστατωμένη ομιλία του ιστορικού Βλάση Αγτζίδη, σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στη Μικρασιατική καταστροφή και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς απ’ τις αλησμόνητες πατρίδες, που ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε από τους νέους, τα παιδιά και τους συνεργάτες του Τομέα Νεότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αθηνών, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, οι Ιερείς του Ναού μας, οι Επίτροποι και οι συνεργάτες, οι Κατηχητές και πλήθος κόσμου, που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τα παιδιά και τους νέους.

[fancygallery id=”24″ album=”87″]