Μέγας και Άγιος; Τι έχουν να πουν η Ιστορία και η Εκκλησία;

Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος: Μεγάλος και Άγιος; Τι έχουν να πουν η Ιστορία και η Εκκλησία; Ποιες οι προϋποθέσεις της αγιότητας; Εκκλησία και πολιτεία: από τον οραματισμό του Μεγάλου Κωνσταντίνου στη σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.
Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν την Τετάρτη 20 Μαΐου (9.00 μ.μ.) στη διαδικτυακή εκπομπή, με τον τίτλο «Πέρασμα… όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης», που ετοιμάζει και παρουσιάζει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εκπομπή θα φιλοξενηθούν:
• Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος
• π. Μιλτιάδης Ζέρβας, Διευθυντής έκδοσης του περιοδικού «Πειραϊκή Εκκλησία»,
• Σωτήρης Κόλλιας, Θεολόγος – Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας.

Η εκπομπή απευθύνεται στους σεβαστούς Ιερείς μας, στους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες και σε όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του ποιμαντικού νεανικού μας έργου, και ακόμη απευθύνεται σε νέους γονείς, φοιτητές, επιστήμονες, μαθητές Λυκείου και κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς περιλαμβάνει ευρύτητα θεμάτων, προσπαθώντας να καλύψει πολλούς τομείς της επικαιρότητας, της ορθόδοξης πνευματικότητας και του εκκλησιαστικού μας βίου.

Μπορείτε φυσικά να ενημερώσετε όποιον ενδιαφέρεται για ένα διαφορετικό άκουσμα σε καιρούς οριακούς, ένα γόνιμο προβληματισμό και ωφέλεια πνευματική, χωρίς βέβαια αδιαφορία για τα θέματα της επικαιρότητας.

Σας περιμένουμε να συναντηθούμε διαδικτυακά!