Mουσική συναυλία για το πρόγραμμα Πρωτοβουλία για την πρόληψη τη ενδοοικογενειακής βίας

Την Κυριακή 17 Ιουλίου, με αφορμή την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας του, το πρόγραμμα Πρωτοβουλία για την πρόληψη τη ενδοοικογενειακής βίας του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποίησε μεγάλη μουσική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας με ταυτόχρονη αναμετάδοση στο κανάλι του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας στο Youtube.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Παιδική και Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα με μαέστρο την κυρία Νίνα Πατρικίδου, η χορωδία «Καλλιτεχνήματα» με μαέστρο την κυρία Μαρία Μιχαλοπούλου και η Σολιστ Μαρίνα Ρετσκάλοβα. Την συναυλία παρουσίασε η κυρία Άννα Αναστασοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Βλάχος.

Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα της Απαρχής για την τεχνική κάλυψη της συναυλίας.