«Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη»

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα πλαίσια της ουσιαστικής συμπαράστασης και βοήθειας στη σύγχρονη εργαζόμενη οικογένεια αλλά και προκειμένου να υπάρχει συνέχεια της επικοινωνίας με τα παιδιά το καλοκαίρι, διοργανώνει κι εφέτος δύο  πενθήμερα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών, με τον τίτλο «Καλοκαιρινή συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη». Το πρόγραμμα αφορά σε δύο πενθήμερα (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 19 έως και 30 Ιουνίου, με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, πλούσιο πρόγραμμα και πλήρη απασχόληση των παιδιών από τις 8.00 το πρωί έως τις 4.00 το μεσημέρι. Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής εδώ.

Τόπος διεξαγωγής: οι αίθουσες και ο περιβάλλων χώρος του Ι. Ναού  Αγ. Γεωργίου  Ν. Ψυχικού (Χρυσοστόμου Σμύρνης 22,πλησίον Σταθμού Μετρό Εθνική Άμυνα).

Πιο συγκεκριμένα το καλοκαιρινό αυτό πρόγραμμα, που υλοποιείται από Στελέχη του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας, περιλαμβάνει δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, αθλητισμό, λατρευτικές ευκαιρίες, σύντομη κατηχητική συνάντηση, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, ρομποτική, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, δωρεάν δεκατιανό, ελεύθερο παιχνίδι, ζωγραφική, προβολές, μουσική και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προβλέπεται συμβολική οικονομική συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2130184419  & 2130184431 . Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά στο τηλ. 2130184436.

summer camp 2023