Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εφέτος!
Ας τα υποδεχθούμε με όλη τη διάθεση της ψυχής μας. Και ας βοηθήσουμε τα παιδιά και τους νέους να αναζητήσουν και να βρουν το αληθινό νόημα αυτών των ημερών, που κρύβεται πίσω από τον εξωτερικό διάκοσμο.
Μια τέτοια ευκαιρία αποτελεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που ετοιμάζει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας σε συνεργασία με ανθρώπους που αληθινά νοιάζονται για τη νεότητα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου (Στρ. Μακρυγιάννη 96), η συγγραφέας Άννα Ιακώβου θα μας παρουσιάσει με μοναδικό τρόπο το διήγημα «Ο Αϊ Βασίλης και ο δάσκαλος», ενώ τα παιδιά με την εικονογράφο Αγγελική Δελεχά θα ετοιμάσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με όμορφες μελωδίες η νεανική χορωδία και ορχήστρα «ΕΝΗΧΗΜΑ», με υπεύθυνο τον κ. Σωτήρη Κουτσούρη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις «ΑΘΩΣ» για παιδιά ηλικίας 4 έως 13 ετών, με είσοδο ελεύθερη, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση θρησκευτικού βιβλίου.

Για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε θερμά να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή της κατηχητικής σας συντροφιάς (αριθμό παιδιών, όνομα συνοδού – Κατηχητή – γονέα), στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 213 0184431, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Σας περιμένουμε με χαρά!