«Η αγάπη που ομορφαίνει τον έρωτα!»

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι Εκδόσεις «Αρχονταρίκι» συνδιοργάνωσαν στην Αθήνα την παρουσίαση του βιβλίου του Θεολόγου, Ψυχολόγου και Μουσικού Φαίδωνα Καλοτεράκη «Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ιστορίες για μια ζωή αλλιώς».

Μια όμορφη βραδιά με ένα θέμα καθοριστικό για την συντοφικότητα, την οικογένεια και τις σχέσεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπικοπής Αθηνών Αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνο, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και μετέφερε την ευλογία και τις ευχές του.

Στη συνέχεια ο συγγραφέας Φαίδωνας Καλοτεράκης, αφού εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που βρίσκεται από τη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρουσίασε το θέμα «Η αγάπη που ομορφαίνει τον έρωτα», βασισμένο στο βιβλίο του.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια που ζωντάνεψε ο συγγραφέας, σε στίχους και μουσική δική του, από το cd που συνοδεύει το βιβλίο.

Παρεμβάσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον έκαναν ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ι.Α.Α.-Συντονιστής του Προγράμματος «Πρωτοβουλία» για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας και ο Ηλίας Λιαμής, Δρ Θεολογίας-Μουσικός-Συγγραφέας.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του Ιδρύματος της Ι.Α. Αθηνών, στην επιτυχία της εκδήλωσης με τη λειτουργία Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά!