Εορτή λήξης της κατηχητικής χρονιάς στην Αγ. Σοφία Ν. Ψυχικού

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

Με χαρά και αγωνιστικό παλμό ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Το γεγονός εορτάστηκε με μια μεγάλη εκδήλωση πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά την πλατεία με παιδιά και γονείς από την ευρύτερη περιοχή της ενορίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Βυζαντινούς ύμνους από μέλη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της ενορίας με χοράρχη τον αιδεσιμολ. πρωτ. π. Γεώργιο Χριστοδούλου και τη συμμετοχή του πρωτοψάλτου μας κ. Νικόλαου Νικολάου, τραγούδια, προβολή μιας σύντομης αναδρομής στο κατηχητικό έργο, παραδοσιακούς χορούς από μέλη του αντίστοιχου τμήματος της ενορίας και άλλα πολλά.

Στο τέλος, μετά την ομιλία του υπευθύνου του νεανικού έργου, π. Γεωργίου Χριστοδούλου και τα αναμνηστικά δώρα που μοιράστηκαν, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονο παγωτό, ενώ για πρώτη φορά την ίδια ευκαιρία απόλαυσαν και οι μεγάλοι.

Ευχαριστούμε τους κατηχητές, τους φωτογράφους, τους εθελοντές, τους ηχολήπτες και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους για τον Δήμο Αθηναίων που παρευρέθησαν στην εορτή.