Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών Σχολείων Ι.Ν. Αγίας Ν. Ψυχικού

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η τελετή λήξεως των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού για το έτος 2022 – 2023. Φέτος, η εκδήλωση περιελάμβανε πρόγραμμα με εύθυμα τραγούδια και ποιήματα γεμάτα πνευματικά και ηθικά διδάγματα με επίκεντρο την εορτή της μητέρας όπου τα μικρά παιδιά προσέφεραν μικρά μπουκέτα λουλουδιών στις μητέρες τους.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κλαδίτης αναφερόμενος στην Ε.Ν.Ε της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού ως την πρώτη Ενοριακή Νεανική Εστία που δημιουργήθηκε με αίτηση του ιδίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το 1988 επί πρωτοσυγκελλίας του νυν Μητροπολίτου Γουμενίσσης κ.κ. Δημητρίου.
Στο τέλος, ο υπεύθυνος της Νεανικής Εστίας, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χριστοδούλου, έδωσε το έναυσμα για το ψυχαγωγικό μέρος του προγράμματος. Τα παιδιά έπαιξαν σε περισσότερα από δέκα παιχνίδια που είχαν στηθεί στο προαύλιο του Ναού και αποχώρησαν με πολλά χαμόγελα και την χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Εκ της Νεανικής Εστίας.
* Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί μερική επεξεργασία.