Γιορτή λήξης για τα παιδιά : μια αλησμόνητη εκδήλωση στις Κατασκηνώσεις μας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή 250 και πλέον παιδιών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Ιουνίου η γιορτή λήξης της κατηχητικής χρονιάς, που διοργάνωσε Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τα παιδιά των ενοριών μας -ηλικίες 8 έως 12 ετών (Γ΄– ΣΤ΄ Δημοτικού)- στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, στον Αυλώνα Αττικής.
Το πρωί τελέσαμε τη Θεία λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Κατασκήνωσης (του Αγίου νεομάρτυρα Μιχαήλ Μπακνανά). Τα παιδιά συμμετείχαν στην ψαλμωδία, πολλά δε εξ αυτών προσήλθαν στην θεία Κοινωνία.
Στη συνέχεια δόθηκε πρωινό σε όλα τα παιδιά. Και μετά: τα παιχνίδια! Τραμπολίνο, Αναρρίχηση σε τοίχο 6m, Σκοποβολή σε στόχο με paintball, Memory game, ΣΚΟΡ 4, Bowling, Αirball game… Και φυσικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ στα μεγάλα γήπεδα της κατασκήνωσης. Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού και με την παρουσία γιατρών.
Ακολούθησε η προσφορά μικρογεύματος σε όλα τα παιδιά το μεσημέρι στην ευρύχωρη τραπεζαρία και τέλος η διανομή βιβλίων σε όλους, μια όμορφη συντροφιά για το καλοκαίρι.
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα πολύ θετικά σχόλια και οι ολοκάρδιες ευχαριστίες των Ιερέων νεότητος, που παρευρέθησαν, των Στελεχών της κατήχησης, των γονέων, αλλά κυρίως των ίδιων των παιδιών. Ένα πραγματικά πολύ όμορφο κυριακάτικο πρωινό, με ψυχική ωφέλεια, με πολύ παιχνίδι και ειλικρινή επικοινωνία!

[fancygallery id=”40″ album=”125″]