Για 18η χρονιά, γιορτή για τα παιδιά των Ιερέων της Αρχιεπισκοπής

Με τη συμμετοχή πλήθους ιερατικών οικογενειών πραγματοποιήθηκε, για 18η συνεχή χρονιά, η εκδήλωση του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Μαΐου στους χώρους που ευγενώς παραχώρησε και πάλιν εφέτος η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία του Αρσακείου σχολείου Π. Ψυχικού.

Οι μικροί μας φίλοι -ηλικίας από λίγων μηνών έως 15 ετών- είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά αγωνίσματα και παιχνίδια (τοίχος αναρρίχησης, τραμπολίνο, air hockey, τοξοβολία κλπ), καθώς και σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, που είχε ετοιμάσει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας στους εσωτερικούς χώρους του Αρσακείου με εθελοντές – κατηχητές από ενορίες της Αρχιεπισκοπής. Πολλοί νέοι –παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες- βγήκαν και αθλήθηκαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αιδεσιλομ. Πρωτοπρεσβ. π. Αναστάσιος Βλαβιανός, Διευθυντής του Γραφείου Προσωπικού της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου, και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα, την ανάγκη και την επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που αποτελεί αφορμή επικοινωνίας και δημιουργικής συναναστροφής.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους σε οικογενειακό κλίμα. Η βραδιά έκλεισε με την απονομή δώρων σε όλα τα παιδιά.

Θέλουμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία των σχολείων του Αρσακείου που μας παραχώρησαν το χώρο του σχολείου, στα Στελέχη του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας, στους εθελοντές, στους κατηχητές και τις κατηχήτριες, στις ενορίες που ενίσχυσαν υλικά την πρωτοβουλία αυτή, και σε όλους εκείνους, οι οποίοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

[fancygallery id=”35″ album=”379″]