Ανάσταση Κυρίου – Αναγέννηση ζωής: συναυλία της Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας

easter-light-hand1Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, σας προσκαλούμε στην πασχαλινή συναυλία της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας (ΠΝΣΟ), που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα (ΠΝΣΟ), υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνεχίζοντας την επί 21 έτη πολυσύνθετη και πρωτοποριακή παρουσία της στο χώρο της κλασσικής μουσικής, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, πασχαλινή εορταστική συναυλία με τίτλο:

” Ανάσταση Κυρίου – Αναγέννηση Ζωής”.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30, στο αμφιθέατρο του ΕΟΠΠΥ [Λεωφ. Κηφισίας 39, ΜΑΡΟΥΣΙ, τηλ: 2106871770 (δίπλα από το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE).

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευρύ και απαιτητικό μουσικό πρόγραμμα με έργα αφιερωμένα στους G. F. Handel, Γ. Χατζηνάσιο, Π. Λούκα, Μ. Χατζιδάκη, E. Greig, P.I Tchaikofski (“5η” συμφωνία), D. Schostakovitch, G.Bizet κ.α.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας (ΠΝΣΟ) έχει η καταξιωμένη σολίστ βιολιού, καθηγήτρια και μαέστρος κα Νίνα Πατρικίδου.

Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης:

Στο τραγούδι, η σολιστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κα. Αγγελική Μαρινάκη

Στην απαγγελία ποιημάτων, ο ηθοποιός κ. Μάνος Χατζηγεωργίου

Στην προσαρμογή του μουσικού υλικού, ο κ. Γιώργος Κοντός

Στην προβολή εικόνας, ο μουσικός κ. Βασίλης Κολοκυθάς.