Άρωμα Ελλάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Ι. Ναό Αγίου Στυλιανού Γκύζη

Την Παρασκευή 28/06/2019 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη, η 3η Γιορτή Λήξης των Τμημάτων Παραδοσιακών χορών του Ναού μας.

Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε το Χορευτικό Συγκρότημα της Ενορίας Αγίας Σοφίας Ψυχικού το οποίο αποτέλεσε την έκπληξη της ημέρας φορώντας παραδοσιακές στολές Μακεδονίας, παρουσίασαν χορούς από το Δρυμό της Θεσσαλονίκης εντυπωσίασαν και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Στην συνέχεια το Χορευτικό Συγκρότημα του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη παρουσίασε με επιτυχία χορούς από τα δύο όμορφα νησιά μας, Σάμο και Ικαρία. Το κλείσιμο της γιορτής έγινε με Ναξιώτικο Μπάλο όμορφα εκτελεσμένο από νέους και νέες της Ενορίας μας.

Μικροί και μεγάλοι έζησαν στιγμές χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης και καμάρωσαν τους χορευτές, ενώ οι διοργανωτές απέδειξαν πως παρά τις δυσκολίες, η Ενορία και γενικά η Εκκλησία μπορεί να συνεχίσει ελπιδοφόρα να συντηρεί την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο χώρος γέμισε με τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, αλλά και με δροσερά κεράσματα για όλους.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους !

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας
Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη