Μαθητές της Σιβιτανιδείου συζητούν για όλα με νέους Κληρικούς

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ένας ανοιχτός και εγκάρδιος διάλογος ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής με τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθο Παπαποστόλου, Προϊστάμενο και Υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Χαλανδρίου, και στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Σχολής με τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Δουληγέρη, Υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Αχαρνών .

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις αγωνίες τους και τις νεανικές ανησυχίες τους σε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι Ιερείς μας με εύχαρη διάθεση δέχτηκαν να απαντήσουν στις απορίες και τα ερωτήματα που έθεσαν τα παιδιά, κάποια από τα οποία είχαν έντονο τον χαρακτήρα της εφηβικής επαναστατικότητας.

Οι διάλογοι με μαθητές και νέους Κληρικούς εντάσσονται στα πλαίσια της καλής συνεργασίας του Γραφείου Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας προεδρεύει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος μας κ. Ιερώνυμος. Ευχαριστούμε θερμά για την αγαστή συνεργασία τον κ. Γεώργιο Κοτονιά, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων καθώς και τον κ. Χρήστο Κουτουλάκο, Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ.

[fancygallery id=”19″ album=”245″]