Μία ψυχή, μία μουσική ! Υπαίθρια συναυλία στο Πάρκο Γουδή

Μία ψυχή, μία μουσική ! Με αυτό τον τίτλο και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η υπαίθρια ανοικτή συναυλία που διοργάνωσε το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Κυριακή 7 Μαΐου, στα προπύλαια του Ι. Ναού Εισοδείων Θεοτόκου στο Πάρκο Γουδή.

Συμμετείχαν η Χορωδία ευρωπαϊκής μουσικής του Ι. Ναού Αγ. Μαρίνας άνω Ιλισίων, το Συγκρότημα Saint Thomas Band του Ι. Ναού Αγ. Θωμά Αμπελοκήπων και το συγκρότημα «A capella».

Τους χώρους κατέκλυσαν παιδιά και νέοι, γονείς, Κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες ενοριών, αλλά και ενορίτες τόσο των Εισοδείων όσο και των γειτονικών ενοριών. Η βραδιά χαρακτηρίστηκε έντονα από ζωντάνια και  αυθορμητισμό.

Εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου, στη συναυλία παρευρέθη ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο και πολύ ωφέλιμο χαιρετισμό στους νέους και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διένειμε αναμνηστικά σε όλους όσους συμμετείχαν και κοπίασαν για την εκδήλωση, ευχαριστώντας ιδιαίτερα την ενορία Εισοδείων Θεοτόκου Γουδή καθώς και το Δήμο Ζωγράφου για την άριστη συνεργασία.

[fancygallery id=”45″ album=”372″]