Μία χώρα, μία φωνή!

Mia-xoramia-foni-4_web-704x318Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “THE VOICE”, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής». Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» δραστηριοποιείται στους τομείς κοινωνικής συνοχής, φροντίδας και υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.

Το πρόγραμμα καλύπτει:

10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.
Voice_Apostoli-2_web-704x318

Η έμπρακτη συνεισφορά του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο έργο της Αρχιεπισκοπής, επισφραγίστηκε μετά από την επίσκεψη του Αντιπρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρή Μ. Κυριακού, στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Στη συνάντηση που έγινε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συζήτησαν για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ που σκοπό έχει να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της «Αποστολής» ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντώνης Ρέμος και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δήλωσε για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ: «Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα στην Αρχιεπισκοπή συναντιέμαι με ένα φίλο, τον Θοδωρή Κυριακού, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ο ερχομός του, φανερώνει τη θέλησή του προσωπικά και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να βοηθήσουν σε αυτό το έργο που κάνει η Εκκλησία και αφορά στην εξυπηρέτηση του ανθρώπου που έχει προβλήματα επιβίωσης. Μιλήσαμε για τους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και είμαι χαρούμενος για την πρωτοβουλία του, να στηρίξει το έργο της «Αποστολής» με μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκείνο όμως, που με χαροποιεί περισσότερο είναι η δυνατότητα που μας δίνεται να συνεργαστούμε περαιτέρω και με διάφορους τρόπους όχι μόνο για τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού, τους ομογενείς μας. Είναι μια πρωτοβουλία εξαιρετικά χρήσιμη και πολύ ωραία».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κωνσταντίνος Δήμτσας δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο ANTΕΝΝΑ, τον κ. Κυριακού ιδιαίτερα, αλλά και τους συντελεστές του ΤΗΕ VOICE για αυτή την προσπάθεια: 8.500 δέματα τον μήνα, 10.000 μερίδες φαγητού καθημερινά, και συστηματική στήριξη κάθε μήνα σε 56.000 συνανθρώπους μας από την «Αποστολή». Αυτή η συναυλία είναι μία μεγάλη αγκαλιά, είναι ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης που θα σταλεί με πρωταγωνιστές τον ΑΝΤ1 και τους καλλιτέχνες . Προσδοκούμε στη συμμετοχή του κόσμου και βέβαια στη στήριξή του, διότι τίποτα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς να έχουμε αυτήν την αγκαλιά τόσα χρόνια των ανθρώπων που συμπαραστέκονται στους εμπερίστατους αδελφούς μας».

 

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποίησαν σήμερα επίσημη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο με αφορμή τη συμμετοχή τους στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου με πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και με σκοπό να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της ΜΚΟ «Αποστολή» και στο πλαίσιο αυτό οι 4 coaches του “THE VOICE”, συναντήθηκαν σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και συζήτησαν για τις δράσεις της οργάνωσης και για τη σύμπραξή τους προκειμένου να βοηθήσουν στον ιερό σκοπό της.

Ο Μακαριώτατος, υποδεχόμενος τους 4 καλλιτέχνες είπε χαρακτηριστικά πως «αυτή η συναυλία αποτελεί έκφραση και ύμνο στην αγάπη» ενώ μετά το τέλος της συνάντησης τους ευχαρίστησε λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν σήμερα να με επισκεφτούν όπως και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Είναι συγκινητικό μια ιδέα να ολοκληρώνεται αλλά ταυτόχρονα νέοι και επιτυχημένοι άνθρωποι να είναι τόσο αποφασισμένοι να βοηθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις, τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Επιθυμώ να πω για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι αυτή που δημιούργησε όλο αυτό το έργο. Οι Έλληνες αποδεικνύουμε, ότι παρά τις δυσκολίες, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Πιστεύω ότι το ισχυρό αυτό μήνυμα θα σταλεί και στις 3 Ιουλίου στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο».