Όμορφες μέρες στην κατασκήνωσή μας…

Το Μουντιάλ συνεχίζεται έξω και οι Ολυμπιακοί αγώνες ΑΥΛΩΝΑΣ 2014 ξεκίνησαν μέσα στην κατασκήνωσή μας, με την επίσημη τελετή έναρξης την Τετάρτη 25/6.
Λαμπαδηδρομία σε όλη την κατασκήνωση, τελετή έναρξης στο … ολυμπιακό κατασκηνωτικό στάδιο και κατόπιν τα αγωνίσματα (ακοντισμός, ρυθμική γυμναστική και ενόργανη, άλμα εις μήκος, αγώνας δρόμου μετ’ εμποδίων).
Την επόμενη μέρα η τελετή λήξης και απονομή των μεταλίων.
Η κατασκήνωσή μας αναδεικνύει και τα χαρίσματα των παιδιών μέσα από την διοργάνωση: «Κατασκήνωση έχεις ταλέντο». Πρωτότυπα σκέτς, τραγούδια, χορός, θεατρική αφήγηση, υπό το βλέμμα της κριτικής επιτροπής, από τον Άλεξ Κωστάλα, την Χρύσα Γκαλίνοβα, την Ειρήνη Μπιλαλογκαγκάκη και με παρουσιάστρια την Μαριζέτα Ροζαπούλια.
«Μια μέρα στο μοναστήρι» ο τίτλος της αφιερωμένης ημέρας του Σαββάτου. Η κατασκήνωσή μας έγινε ένα μικτό μοναστηράκι, αφού και το μοναστήρι είναι μία κατασκήνωση αγάπης.
Αναλάβαμε από το πρωί διακονήματα, ζυμώσαμε πρόσφορα, βάψαμε και ζωγραφίσαμε τα προσωπικά μας θυμιατηράκια και όλα κατέληξαν στις μοναδικές κατανυκτικές στιγμές της βραδυνής Θείας Λειτουργίας, όπου απολαύσαμε την παρουσία όλων μας γύρω από τον Ένα.
Θα συνεχίσουμε με ταξίδι γευσιγνωσίας, πολιτισμού και εθίμων σε διαφορετικά μέρη της πατρίδας μας και φυσικά με το βραδυνό παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.

 

[fancygallery id=”21″ album=”133″]