Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που φιλοξενήθηκε  στον Ι. Ναό Αγίου Ελευθερίου Άρεως. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδ. π. Βαρνάβας Θεοχάρης, Προϊστάμενος και Ιερέας νεότητος του ιερού Ναού, ο οποίος καλωσόρισε ενθέρμως τα παιδιά μαζί με τους γονείς και τους Κατηχητές τους, που παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη εορτή.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με τα παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από την παιδική χορωδία της ενορίας του αγίου Ελευθερίου. Στη συνέχεια η συγγραφέας  κ. Άννα Ιακώβου αφηγήθηκε, με τον όμορφο και γλαφυρό της λόγο, το διήγημα «Χριστούγεννα στον Ψηλορείτη», με τη μουσική επένδυση και υπόδυση του ηθοποιού Μανώλη Παλιάκη. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν  η κ. Ιακώβου τα κάλεσε να ανέβουν στη σκηνή και να αναπαραστήσουν την εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού υποδυόμενα τα ιερά Πρόσωπα, τους μάγους και τους βοσκούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά στόλισαν τη δική τους χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα και χάρηκαν δημιουργώντας όμορφες χειροτεχνίες και κατασκευές. Κλείνοντας την χαρούμενη εορτή ο Πανοσολ. Αρχιμανδρ. π. Συμεών Βενετσιάνος, Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και τη φιλοξενία της εκδήλωσης και μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου, ευχόμενος εγκάρδια καλές Εορτές με τον Χριστό στην καρδιά!

[fancygallery id=”40″ album=”247″]