Φοιτητική Νεανική Σύναξη στην Κέρκυρα!

«Θα ‘ρθει ένα απόγευμα ζεστό, θα μπει στον κήπο αυτό!»

To Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, μία Φοιτητική Σύναξη νέων ηλικίας 18-28 ετών.

Το 2019 η Φοιτητική Νεανική Σύναξη φιλοξενήθηκε στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης (πλησίον της Ιεράς Μονής Φανερωμένης) και το 2020 στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου στην περιοχή Σταφυλιά Λίνδου. Οι εντυπώσεις των νέων ήταν άριστες και κυρίως πολύ ωφέλιμη η συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Φέτος η πρωτότυπη αυτή Φοιτητική Νεανική Σύναξη θα φιλοξενηθεί στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στη Κασσιόπη, 23 – 29 Αυγούστου, κατόπιν πατρικής αδείας και ευγενικής παραχώρησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαμονή στους χώρους φιλοξενίας, συζητήσεις και κοινές δράσεις, γνωριμία με το νησί και τον τοπικό πολιτισμό, κοινή λατρευτική ζωή, εξορμήσεις.

Όπως και πέρυσι, το υγειονομικό πρωτόκολλο θα τηρηθεί αυστηρά.

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί η αναγκαία σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στα τηλ. 2130184431 – 2130184419 – 2130184438 ή στο mail: [email protected]