Στην 3η εβδομάδα το «Δημιουργικό καλοκαίρι στην αγαπημένη μας πόλη»

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, από διαφορετικές ηλικίες και από διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, συνεχίζεται το πρόγραμμα «Δημιουργικό καλοκαίρι στην αγαπημένη μας πόλη». Είναι μια σειρά πενθήμερων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών, που διοργανώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι εκδόσεις «Ἐν πλῷ», στα πλαίσια της ουσιαστικής συμπαράστασης και βοήθειας στη σύγχρονη εργαζόμενη οικογένεια.

Ήδη ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι δύο πρώτες εβδομάδες, που είχαν ως θέμα «Ανασκαφές & Ευρήματα. Με σκαπάνη, πινέλα και φαντασία πλησιάζουμε τον αρχαίο μας πολιτισμό και ταξιδεύουμε από τη Βεργίνα έως τη Μινωική Κρήτη» η πρώτη και «Στο εργαστήρι του κου Γρανάζη. Ρομποτική και πειράματα για μικρούς επιστήμονες με μεγάλες ιδέες».

Την εβδομάδα αυτή το θέμα είναι «Προσωπικότητες που ομόρφυναν τον κόσμο. Ακούμε τι έχουν να μας πουν άνθρωποι της τέχνης, των γραμμάτων και της επιστήμης».
Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη εβδομάδες, η μία από 8-12 Ιουλίου με θέμα «Νιώθω, επικοινωνώ, μοιράζομαι… Κάνουμε βόλτα στον κήπο των συναισθημάτων μας και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα» και η τελευταία από 15 έως 19 Ιουλίου με θέμα «Σα βαρκούλες που αρμενίζουν… Βουτιές στα ακρογιάλια της παράδοσής μας, μυρωδιές και γεύσεις από τα νησιά μας».

Τόπος διεξαγωγής: Αγ. Γεώργιος Ν. Ψυχικού, Χρυσοστόμου Σμύρνης 22 (πλησίον Σταθμού Μετρό Εθνική Άμυνα)

Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2130184431, 2130184436 & 2130184419.