Πρόσκληση στην εκδήλωση με τα παραδοσιακά Χορευτικά συγκροτήματα των ενοριών μας

dorastratou101ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ανάμεσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται σε αρκετές από τις ενορίες μας, ξεχωριστή θέση έχουν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα. Παιδιά και νέοι, αγόρια και κορίτσια, διαφόρων ηλικιών από το Δημοτικό έως και φοιτητές, συμμετέχουν ενεργά στις πρόβες αλλά και στις εμφανίσεις του ενοριακού χορευτικού συγκροτήματος, κρατώντας ψηλά τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι –με την ευχή και προτροπή του Μακαριωτάτου Πατρός μας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄- θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με τη συμμετοχή των ενοριακών παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου και ώρα 19.30 στο ανοιχτό Κηποθέατρο Παπάγου (οδ. Κορυτσάς, Παπάγου), το οποίο ευγενώς παραχωρήθηκε από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η Ορχήστρα ΚΑΝΩΝ της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Δεμελή.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εορταστική αυτή εκδήλωση μαζί με παιδιά και νέους από την ενορία σας, με γονείς των παιδιών και με όποιον θα επιθυμούσε.

Σημείωση: Το Κηποθέατρο απέχει από τον σταθμό του μετρό: “ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ” 1,3 km και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται με τις λεωφορειακές γραμμές 418 και 413 από την αφετηρία τους στην Εθνική Άμυνα, με αποβίβαση στην 6η στάση ΠΑΠΑΓΟΥ.
Είσοδος ελεύθερη για όλους