Πρόσκληση σε WEBINAR

Στα πλαίσια των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών επικεντρώνει τις δράσεις του στην υλοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων και σεμιναρίων που απευθύνονται σε ιερείς, γονείς, νέους, κατηχητές.
Θέλοντας λοιπόν να διατηρήσουμε την επαφή μαζί σας, έστω και διαδικτυακά, διοργανώνουμε μια ομιλία – συζήτηση με θέμα

«Γιατί όταν πονάς… πονάω;
Η έννοια της συνεξάρτησης στις οικογενειακές σχέσεις».

Τι σημαίνει συνέξαρτηση και ποια είναι τα συμπτώματά της; Η συνεξάρτηση γεννιέται μέσα στην οικογένεια; Πώς εμποδίζει τις σχέσεις μας; Πώς βάζω λειτουργικά όρια;

Η συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, 7:00 – 8:30 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρύσανθος Παπαποστόλου, Διευθυντής Ψυχοκοινωνικής Αγωγής και Στήριξης του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ι.Α.Α.
Η συνάντηση θα γίνει μέσω των εκπαιδευτικών τεχνικών της εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning) και πιο συγκεκριμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις συμμετοχής σας στο mail: [email protected] μέχρι και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της συνάντησης μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2130184419.