Πρωτοπόρα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Εκκλησίας

Παρουσία του Διευθυντή Νεότητας και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολ. Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνου και του υπευθύνου Νεότητος του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού πρωτ. Γεωργίου Χριστοδούλου, πραγματοποιήθηκε το Πρωτοπόρο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΝΑΟΔΟΜΙΑ & ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ» του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα παρακολούθησε το Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί η Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού (υπό την εποπτεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών) καθ’ όλη τη διάρκεια του Σχολικού έτους για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, προσφέρονται και υλοποιούνται εντελώς δωρεάν από εθελοντές επιστήμονες. Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Δήμος Φιλοθέης/Ψυχικού.

Στόχος και επιθυμία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι να αναπτύξουν οι Νεανικές Εστίες παρόμοια Ποιοτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τα Σχολεία, έτσι ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν γνώση σχετικά με τον πλούτο της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Παραδόσεως.

[fancygallery id=”21″ album=”358″]