Προσφορά του ΚΕ.Σ.Ο. στις Κατασκηνώσεις μας

Πλούσιο αθλητικό και υγιεινομικό υλικό για τα Στελέχη και τα παιδιά των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσέφερε το ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕΣΟ) – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (ΙΑΑ). Συγκεκριμένα από τα αθλητικά ρούχα και τα υπόλοιπα ενδύματα, που ευγενώς προσέφερε η εταιρεία Folli Follie, το ΚΕ.Σ.Ο.  προσέφερε και στις ομάδες νέων που στελεχώνουν τις κατασκηνώσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής  για τις αθλητικές τους δραστηριότητες των ομάδων της νεότητας. Το αθλητικό υλικό –μπλουζάκια και σόρτς- διενεμήθη στα Στελέχη της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου (αγόρια Δημοτικού) και στα Στελέχη και τους κατασκηνωτές της γ΄περιόδου (αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου). Επιπλέον το ΚΕ.Σ.Ο.  προσέφερε υγιεινομικό υλικό, το οποίο διενεμήθη στη διάρκεια της Δ΄ κατασκηνωτικής περιόδου, η οποία φιλοξένησε κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου.

Εκ μέρους του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράσθηκαν και γραπτώς  στη διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο. κα Μαίρη Πίνη και τις πολύ αξιόλογες συνεργάτιδές της.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στις φετεινές κατασκηνώσεις φιλοξενήθηκαν παιδιά ωφελουμένων οικογενειών, κυρίως ευάλωτων οικογενειών, που πρότεινε το ΚΕ.Σ.Ο.

Οι διάφορες δομές της Ι. Αρχιεπισκοπής, υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μακαριωτάτου Πατρός μας Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, συνεργάζονται στην πράξη για την επίτευξη των κοινών σκοπών της Εκκλησίας, τη συνοδοιπορία και τη διακονία προς τον πολλαπλώς ταλαιπωρημένο άνθρωπο της εποχής μας.

[fancygallery id=”22″ album=”147″]