Ο Θεός είναι η πατρίδα όλων μας

africaΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
Ι.Ν.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Εκδήλωση–Αφιέρωμα στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016,  Ώρα: 16:00

Αίθουσα εκδηλώσεων 3ου Δημοτικού Σχολείου  (πίσω απ’ το Ναό μας, είσοδος από οδό Πλάτωνος)
Οι Νεανικές Κατηχητικές Συντροφιές της ενορίας μας σας προσκαλούν στην Εκδήλωση-Αφιέρωμα στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή με τίτλο: «Ο Θεός είναι η πατρίδα όλων μας».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Αφηγηματικό ταξίδι στο Κολουέζι της Αφρικής μέσα από την προσωπική εμπειρία της Σοφίας Χατζή (δημοσιογράφου-παραγωγού ρ/σ Πειραϊκής Εκκλησίας). Γνωριμία των παιδιών με-την ζωή του Μουτότο και της Κιλόκο των ηρώων των παιδικών της βιβλίων. Ενώ τα παιδιά θα παίξουν και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις πρώτες τους λέξεις στα Σουαχίλι Περιπέτειες στον Ινδικό ωκεανό. Ένα διαδραστικό, βιωματικό εργαστήρι για μεγάλους και παιδιά με την βοήθεια του εικονογράφου και αρχιτέκτονα Σπύρου Γούση. Θα περιπλανηθούμε στον Ινδικό ωκεανό, θα συναντήσουμε ένα χωριό ιθαγενών, θα τους αποκαλύψουμε την αγάπη του Αληθινού Θεού, θα τους βοηθήσουμε να κτίσουν την πρώτη τους εκκλησιά. Θα τους ταξιδέψουμε τις ευχές μας…

Τα ίδια τα παιδιά θα μας παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο τις εμπειρίες τους σχετικά με την Ιεραποστολή, όπως τις συζήτησαν και τις ένοιωσαν μέσα στις Νεανικές Ενοριακές Συντροφιές μας.