Με   επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι

Με μεγάλη επιτυχία το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Μαθητικό Τουρνουά Σκάκι για παιδιά  την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Το τουρνουά διεξήχθη στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου, όπου έλαβαν μέρος παιδιά από Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι μικροί διαγωνιζόμενοι παρέδωσαν μαθήματα ευγενούς άμιλλας και συναγωνισμού.

Οι γονείς στις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων χειροκρότησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές των κατηγοριών παρέλαβαν τα έπαθλά τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Τελειώνοντας εισπράξαμε τόσο το χαμόγελο των παιδιών (με τα οποία μοιραστήκαμε και την αγωνία τους αλλά και την χαρά τους), όσο και τα θετικά σχόλια και την προτροπή των γονιών που έφεραν τα παιδιά τους να επαναλάβουμε ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικόδημο Καβαρνό, ο οποίος για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός στο έργο του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών φιλοξενώντας το εν λόγω τουρνουά,  καθώς και στον κ. Μάρκο Ηλιάδη, Προπονητή της Σκακιστικής Ομοσπονδίας Αθηνών για την υποστήριξή του στην οργάνωση του σκακιστικού Τουρνουά.