Μαζί με τα παιδιά από το ΑΛΜΑ

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερωνύμου Β΄, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου επίσκεψη των ωφελουμένων με αυτισμό και νοητική αναπηρία του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ στις Κατηχητικές συντροφιές του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου. Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την επίνευση του Διευθυντή, Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνου και το ενδιαφέρον της κ. Κατερίνας Γιαννακοπούλου, Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Τα κορίτσια της Κατώτερης βαθμίδας του Κατηχητικού (Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού) και οι Κατηχήτριες καλωσόρισαν στη Συντροφιά τους ωφελούμενους του Συλλόγου ΑΛΜΑ και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το Κατηχητικό μάθημα σχετικά με την «Παραβολή του Ασώτου υιού», που πολύ όμορφα αφηγήθηκε η Κατηχήτρια- Πρεσβυτέρα Ειρήνη Νικήτα.
Στη συνέχεια, τα παιδιά συνεργάστηκαν για την κατασκευή μίας πολύχρωμης πινιάτας, ανανεώνοντας τη συνάντησή τους για μία νέα κοινή δράση, στην οποία θα χαρούν το άνοιγμα της πινιάτας και το μοίρασμα των δώρων που αυτή εμπεριέχει!
Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες στους Πατέρες του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου ομωνύμου δήμου, τον Προϊστάμενο, Πρωτοπρ. π. Ματθαίο Χάλαρη και τον υπεύθυνο Νεότητος, Πρωτοπρ. π. Ευάγγελο Νικήτα, που φιλοξένησαν με αγάπη τα παιδιά, καθώς και την υπεύθυνη του προγράμματος από το ΑΛΜΑ, κ. Ελένη Δρακοπούλου, Αναπτυξιακή Ψυχολόγο, που με χαρά συντόνισε αυτή την όμορφη δράση.