Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης στο «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

dimitrionΟ Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επιθυμώντας να προσφέρει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών που θα παραμείνουν στην πόλη, θεσπίζει το 1ο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης. Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» Κ.Δ.Α.Π. , το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

Βασικός στόχος και φιλοδοξία μας  είναι τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, δημιουργικά κι ευχάριστα, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν, να περάσουν στην πόλη ένα καλοκαίρι που θα τους μείνει αξέχαστο.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί με όλους τους κανόνες ασφαλείας και από εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίζεται σε τρείς δεκαπενθήμερες περιόδους :

16 Ιουνίου – 27 Ιουνίου,  30 Ιουνίου – 11 Ιουλίου & 14 Ιουλίου – 25 Ιουλίου , από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30 – 16:00.

Αθλητικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στο πολύχρωμο, χαρούμενο και δροσερό νεοκλασικό κτίριο του  «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ», ενώ ανά περίοδο περιλαμβάνονται τέσσερις επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, θεματικά πάρκα, παιχνιδότοπους  καθώς και μονοήμερες εκδρομές.

Τα παιδιά θα ξεκινούν τη μέρα τους με ένα πλούσιο πρωινό, και αργότερα θα τους προσφέρεται κολατσιό.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ τα παιδιά θα φιλοξενούνται δωρεάν, ενώ για εισόδημα μεγαλύτερο από αυτό, το κόστος καθορίζεται ως εξής:

1 παιδί: σε 1 περίοδο 40€,  σε 2 περιόδους 70€, σε 3 περιόδους 90€.
2 παιδιά: σε 1 περίοδο 70 €, σε 2 περιόδους 120€, σε 3 περιόδους 150€.
3 παιδιά: έκπτωση 45% επί της αρχικής τιμής.
Οποιεσδήποτε άλλες κοινωνικές συνθήκες, θα κριθούν κατά περίπτωση.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α. Αστυνομική Ταυτότητα Γονέα.

Β.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Γ.  Πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση και αντίγραφο βιβλιαρίου εμβολίων.

Δ.  Φορολογική Δήλωση

Ε.  Κάρτα ανεργίας εφόσον υπάρχει.

 

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται  στη γραμματεία του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κ.Δ.Α.Π., Αγ. Κωνσταντίνου 7  & στο τηλέφωνο : 210 4833080 Δευτέρα έως Παρασκευή, 12.00  –  20:00.