“Καλοκαιρινή συντροφιά” …μέσα στο χειμώνα!

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε μία γιορτινή συνάντηση για τους γονείς και τα παιδιά, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Συντροφιά στην αγαπημένη μας πόλη»!
Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου μετά τον Εκκλησιασμό είχαμε την ευκαιρία να
ξανανταμώσουμε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Ν. Ψυχικού, να χαρούμε την όμορφη παρέα μας καλωσορίζοντας όλοι μαζί το νέο έτος με επίκαιρες χειροτεχνίες και γιορτινά τραγούδια και φυσικά να ξαναθυμηθούμε τις χαρούμενες ημέρες του καλοκαιρινού προγράμματος, μέσα από προβολή φωτογραφιών και βίντεο, που επιμελήθηκαν τα στελέχη της «Καλοκαιρινής Συντροφιάς».
Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνος και ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Ν. Ψυχικού, Αρχιμ. π. Μιχαήλ Σταθάκης, ευλόγησαν την Αγιοβασιλόπιτα, ενώ ωραίες εκπλήξεις περίμεναν μικρούς και μεγάλους!
Ευχή όλων να ξανασυναντηθούμε το καλοκαίρι, με υγεία, χαρά, νέες ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές και δημιουργικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που θα γεμίσουν ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών μας!