Καλοκαιρινή απόδραση μέσα στην πόλη

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σχεδίασε και πραγματοποίησε μια ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια με θέμα : «(Ξε)φεύγουμε…. Καλοκαιρινή απόδραση μέσα στην πόλη».
Στη σύγχρονη εποχή όπου η κρίση πλήττει την οικογένεια και ο κοινός χρόνος των μελών είναι ελάχιστος, θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε στην οικογένεια δράσεις που δίνουν την ευκαιρία στους γονείς και τα παιδιά να μοιραστούν εμπειρίες και δραστηριότητες. Να διασκεδάσουν, να συναντηθούν και να συνδιαλεχθούν με άλλους γονείς.
Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια που σαν στόχο είχαν ν’ αποτελέσουν αφορμή ψυχαγωγίας και επικοινωνίας.
Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους γονείς να συμμετάσχουν σε ελεύθερη συζήτηση.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο Αρσάκεια σχολεία Π. Ψυχικού. Γονείς και παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, επικοινώνησαν, ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας, συμμετείχαν στους σταθμούς του λούνα-πάρκ που στήθηκε από τους πολλούς εθελοντές, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για νέες δραστηριότητες που αφορούν στον ιερό θεσμό της οικογένειας.
[fancygallery id=”35″ album=”380″]