Καλλιτεχνική εκδήλωση & Bazaar του ΚΕΣΟ στο Πολιτιστικό Κέντρο

%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-bazaarΚαλλιτεχνική εκδήλωση & Bazaar διοργανώνει το ΚΕΣΟ στο Πολιτιστικό Κέντρο της ΙΑΑ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας(ΚΕΣΟ) Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Σάββατο3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Μ. Βασιλείου 15, στο Ρουφ. Στόχος μας είναι, να βάλουμε χριστουγεννιάτικη πινελιά στη καθημερινότητα μας.

Στο Bazaar του ΚΕΣΟ μπορείτε να βρείτε: πορσελάνες  κομψοτεχνήματα,  δημιουργήματα χειροποίητης  μικρο-ζωγραφικής, γυάλινες χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητα κοσμήματα, από ασήμι μπρούντζο και άλλα ευγενή μέταλλα, καθώς και  κοσμήματα από ύφασμα, που έφτιαξε το τμήμα μαθητριών κοπτικής ραπτικής του ΚΕΣΟ.

Ακόμα μπορείτε να βρείτε χειροποίητα διακοσμητικά, κεριά, φουλάρια, καθώς και παραδοσιακά σπιτικά γλυκά.

Το πρωί στο χώρο  θα λειτουργήσει και εργαστήρι ζωγραφικής για τα παιδιά.

Το απόγευμα της   Κυριακής στις 19:00 θα παραχωρηθεί στο συνεδριακό χώρο του Κέντρου  αφιλοκερδής μουσική εκδήλωση για τις οικογένειες & τους φίλους του ΚΕΣΟ με επίκαιρους  ύμνους,  που θα αποδώσουν   παιδιά από το τμήμα ψαλτικής του Ι.Ν. της Αγ. Σοφίας Ψυχικού, κάλαντα, τραγούδια του γλεντιού και   της χαράς των ημερών, που θα ερμηνεύσουν μαθητές και φοιτητές του Μουσικού Εργαστηρίου του Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου αλλά και  επίκαιρα θεατρικά δρώμενα, που  θα  αποδώσουν  αγόρια & κορίτσια  του  Βαφειαδάκειου  Βρεφονηπιακού  Σταθμού  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί λίγο πριν τα Χριστούγεννα!!!!!!

Η παρουσία σας τιμά την προσπάθειά μας!!!!!!!!!!!!!

Ακαδημίας 95 4ος όροφος, Τ.Κ.10677 Αθήνα,Τηλ: 210 3811274 & 210 3841536, fax: 210 3811959

Πολιτιστικό Κέντρο Ρουφ 210 3473887 π. Ζήσης Κτενίδης

[email protected] & www.facebook.com/kesoiaa