«Επιμένω στο Όνειρο»

elpidaΑυτό που μας προξενεί εντύπωση στα παιδιά και τους νέους που κατηχούμε, είναι η έμφυτη αισιοδοξία τους και η βεβαιότητά τους για ένα καλύτερο αύριο.

Παρά τις αντίθετες συνθήκες, βιώνουν το αποστολικό «πάντοτε χαίρετε» περισσότερο από τον καθένα μας.

Θέλοντας να αναδείξουμε τη διάσταση αυτή των παιδιών διοργανώνουμε διαγωνισμό δημιουργίας με γενικό τίτλο «Επιμένω στο Όνειρο».

Με μεγάλη χαρά το Γραφείο Νεότητος διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Διαγωνισμό Δημιουργίας για τα παιδιά των κατηχητικών συντροφιών.

Οι συμμετοχές σε αυτόν μπορούν να είναι ατομικές, να έχουν τη μορφή τραγουδιού, ποιήματος, λογοτεχνικού κειμένου ή ζωγραφικής, ενώ για κάθε ένα από τα παραπάνω είδη θα δοθούν τρία βραβεία ανά ηλικιακή ομάδα συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, κάθε νικητής θα παραλάβει δωροεπιταγή αξίας 50, 40 και 30 € αντίστοιχα, για αγορές από τα καταστήματα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ».

Τα έργα που θα παραχθούν θα παρουσιαστούν σε σχετική εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος. Οι εργασίες θα πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο Νεότητος μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014.

Για διευκρινίσεις και περαιτέρω συνεργασία μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γαβριήλ Κακάρογλου (τηλ. 213 0184436) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

xeria