Διενοριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με την χάρη Του Θεού, την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου καθώς και με πολύ ενθουσιασμό από μέρους των παιδιών ξεκίνησε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, το διενοριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Το πρωτάθλημα διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων στην περιοχή Ρουφ σε τέσσερις κατηγορίες Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου και Κατηχητών/Φοιτητών/ Ενηλίκων.

Με στόχο την καλλιέργεια του εκκλησιαστικού ήθους, την ψυχαγωγία και του «ευ αγωνίζεσθαι» το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα και γενικά αθλητικές δραστηριότητες με ιδιαίτερη επιτυχία παρέχοντας την δυνατότητα σε παιδιά και νέους να γνωρίζονται, να επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς και να αναπτύσσουν το αίσθημα του ευγενούς συναγωνισμού, μέσα από τους κανόνες που το διέπουν.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους Υπευθήνους Ιερείς Νεότητος των Ενοριών που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια με πολύ χαρά. Επίσης θερμές ευχαριστίες αξίζουν στον Νοσηλευτή μας π. Απόστολο Δάμκαλη, στους Διαιτητές, στην Γιατρό μας κα Αναστασία Σακαγιάννη που παρευρίσκονται κατά τους αγώνες, στον φωτογράφο μας κ. Χρήστο Λαρισαίο και βεβαίως στα παιδιά μας αλλά και τους γονείς τους.

Τα αποτελέσματα της πρώτης Αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Κατηγορία Δημοτικού

1η Αγωνιστική

Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου (3) – Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Όπλων (8)

Κατηγορία Γυμνασίου

1η Αγωνιστική

Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονος Αχαρνών (1) – Ι. Ν. Αγ. Στυλιανού Γκύζη (9)

Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Όπλων ( 2) – Ι. Ν. Αγ. Αναρύρων Ηλιούπολης (5)

Κατηγορία Λυκείου

1η Αγωνιστική

Ι. Ν. Αγ. Ζώνης Πατησίων (8) – Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων Ηλιούπολης (5)

Κατηγορία Ενηλίκων

1η Αγωνιστική

Ι. Ν. Αγ. Στυλιανού Γκύζη (1) – Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων Ηλιούπολης (0)